HIMALAYA-ANIN

W 1997 roku sprowadziliśmy do Warszawy rodzinne przepisy i tradycje w postaci restauracji Himalayan Yeti. Naszą specjalnością kulinarną są kuchnie indyjska, nepalska i tajska z naszych słynnych rodzinnych receptur opracowanych wiele lat temu.

Przez ostatnie 24 lata nasz zespół ciężko pracował, aby dostarczyć Ci najlepsze azjatyckie curry.

Z czasem i wraz z rozwojem biznesu planujemy otworzyć kolejną restaurację i tym samym rozpoczyna się restauracja Himalaya-Anin

Nasze kulinarne dania to: Zupa Thukpa, Tikka Masala, Bhuna Lamb, Taka-Tak, Rogan Josh, Fish curry, Nepalska dumping Momo, Masala Curry, Tandoori (pieczony) Kurczak, Łosoś Tikka, Pad Thai i Krewetki Kadhai!

W Himalaya-Anin staramy się, aby najlepsze dania kuchni azjatyckiej znalazły się na Twoim talerzu.

Mam nadzieję, że spodoba ci się uczta!